Forretningsbetingelser

Generelle Oplysninger

Virksomhedens juridiske navn: Easy-Soft v/Kim Jørgensen

Virksomhedens Onlineshop : onlinesikring.dk

Selskabsform: Personlig

CVR-nr.: 30785770

Etablerings år: 2007

Adresse: Løngang 29, 2.th, 6400 Sønderborg

Ejer : Kim Møller Jørgensen

E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hjemmeside: www. onlinesikring.dk

 

Bankforbindelse: Arbejdernes Landsbank

Konto nr.: 5397 240841

 

Produktinformation

På OnlineSikring.dk kan du finde oplysninger om varens væsentlige egenskaber. Send en e-mail til adressen Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , hvis du ønsker yderligere oplysninger eller i øvrigt har spørgsmål.

 

Priser

Alle priser er dagspriser og gælder kun på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser på hjemmesiden er inklusive 25% moms.

Alle førpriser, som er angivet på hjemmesiden, er vejledende listepriser, konkurrenters priser eller egen førpris.

 

Fragtpriser& Forsendelse

Ved forsendelse til danske adresser sendes alle vores ordrer med Post Danmark.  Hos OnlineSikring.dk opkræver vi et fast fragt- & håndteringsgebyr på 90 dkk.

Da mange vare sendes direkte fra importøren og ud til kunden.

Ordre sættes i gang med det samme betaling er registreret, dog kan der opstå forsinkelser pga. udsolgte varer o.l. Kunden orienteres altid via e-mail eller telefon.

 

Betaling

Dankort og Visa dankort: De kontooplysninger, som du indtaster ved køb af varer, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som kun du og PBS kan læse. Det er således ikke muligt for andre personer at se eller gemme dine oplysninger. Ved køb med Dankort eller kreditkort fratrækkes beløbet din konto, så snart varen afsendes.

 

Bankoverførsel: Når du har bestilt dine varer hos OnlineSikring.dk skal du overføre ordrebeløbet til det anførte kontonummer i vores pengeinstitut.  Når vi har modtaget pengene sender vi dine varer fra vores lager. Obs! Bankoverførsel er ikke dækket af indsigelsesordningen.

 

Fortrydelsesret

Når varen returneres, og fortrydelsesretten benyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi. Når du benytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Hvis du har købt en vare i vores internetbutik, har du oftest ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage, efter du har modtaget den.. Du kan også give fysisk fremmøde på vores adresse, og der returnere varen og fortryde købet.

 

Adressen er:

Løngang 29, 2.th

6400 Sønderborg

 

Når du fortryder købet, tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bankkonto. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, vil vi kontakte dig for at få oplyst, hvortil købesummen skal returneres. Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

 

Den eneste omkostning du har når du fortryder et køb, er portoen til at sende varen tilbage til os. Du skal vedlægge en kopi af faktura eller den ordrebekræftelse vi har fremsendt til dig via e-mail. Bemærk venligst, at vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende:

• Navn og adresse

• Ordre nummerkopi af faktura

• Beskrivelse af fejlen

 

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.

 

Reklamation

OnlineSikring.dk yder ifølge den danske købelov 2 års reklamationsret fra varens modtagelse på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Fakturaen skal fremvises til OnlineSikring.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen. Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til OnlineSikring.dk inden 14 dage. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Ved reklamation er du velkommen til at sende varen eller aflevere varen på vores adresse.

 

 

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget. Private har disse 2 års reklamationsret hvor erhvervsdrivende har 1 års reklamationsret ifølge gældende lovgivning.

 

Når du har sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

 

Det siger Forbrugerstyrelsen om reklamationsret:

Det er som udgangspunkt kunden, der skal bevise, at varen er mangelfuld, og at manglen, eller årsagen til manglen, var til stede på købstidspunktet.

I det første halve år af reklamationsretten gælder dog den regel, at fejl der viser sig inden for de første 6 måneder formodes at have været til stede på købstidspunktet. Dette kaldes formodningsreglen.

Hvis sælger mener, at der ikke var fejl på købstidspunktet, skal sælger sandsynliggøre over for kunden, at fejlen er opstået senere. Fx hvis det er tydeligt, at varen har en selvforskyldt skade.

Reklamationsretten løber fra leveringstidspunktet og ikke nødvendigvis fra købsdagen.

 

Ansvarsfraskrivelse og garanti

OnlineSikring.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider via links. Disse hjemmesider er uden for OnlineSikring.dk's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider, medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler. Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og OnlineSikring.dk. Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Købers handling eller undladelse eller forhold, som ligger uden for OnlineSikring.dk's kontrol, f.eks. krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende. OnlineSikring.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber, medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

 

Forbehold for ændringer

 

OnlineSikring.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne hjemmeside. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om ændringer. OnlineSikring.dk tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer.

Top

Kontakt

OnlineSikring
Løngang 29, 2.th
6400 Søndebrorg
DK
Mail : Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR : 30785770

Betalingsmetoder

Betalingmaader forside Transparent