Varenr.: RP-9

HouseGuard dyreimmun bevægelsessensor med lithiumbatteri (IRP-9)

Grundpris med moms: DKK. 449.00
Pris: DKK. 449.00
Momsbeløb: DKK. 89.80
Pris: DKK. 449.00
111
inkl moms.

HouseGuard trådløs bevægelsessensor IRP-9 er lige så diskret i design og størrelse som IR-9. Den fungerer også på samme måde, bortset fra at den er mindre følsom og dermed "overser" mindre dyr som en kat eller en lille hund.

Sensoren benyttes sammen med dit HouseGuard alarmsystem. Den bruges som regel til at overvåge større arealer som stue, køkken-alrum, gang osv.
Når alarmen er tilkoblet, og sensoren registrerer bevægelse i det område, den overvåger, sender den signal til kontrolpanelet, hvorefter alarmen går i gang.

Pakken indeholder:

  • 1 x HouseGuard bevægelsessensor IRP-9
  • 1 x lithium-batteri med en forventet levetid på ca. 3 år
  • Skruer og rawplugs til montering
  • Manual

Flere indstillingsmuligheder
Hvis bevægelsessensoren sidder i f.eks. soveværelse eller gang, kan den med fordel indstilles til at være en del af SKAL-sikring. I så fald vil denne sensor ikke være aktiv, når alarmen er tilkoblet i SKAL-sikring (f.eks. om natten), mens den vil være aktiv, når alarmen er tilkoblet i FULD-sikring (når du ikke er hjemme).
Sensoren kan også indstilles til at være forsinket, så du har en vis tid til at nå ind og slå alarmen fra, før den går i gang.

Montering
Sensoren monteres nemt enten i et hjørne eller på en væg. Det anbefales, at den monteres i ca. 2 meters højde. Sensorens rækkevidde er 6 meter i en 90 graders vinkel.

Sabotagealarm
Alle bevægelsessensorer er udstyret med sabotagealarm. Det betyder, at hvis nogen prøver at afmontere sensoren, vil alarmen straks gå i gang. Denne funktion kan dog deaktiveres, når der skal skiftes batteri.

Størrelse
Sensoren måler: (H) 9 cm x (B) 6 cm x (D) 4,5 cm.

Top

Kontakt

OnlineSikring
Løngang 29, 2.th
6400 Søndebrorg
DK
Mail : Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR : 30785770

Betalingsmetoder

Betalingmaader forside Transparent